Crypto handelen voor beginners

Crypto handelen voor beginners

Als u een beginner bent die tijdens de lockdown in cryptocurrency wil investeren, is hier een gids:

Het handelen in cryptocurrencies werkt net als het handelen in fiat-valuta’s. Het is handig om de theorie achter de handel in crypto te leren.

De prijsbeweging van een cryptocurrency wordt beïnvloed door onder meer nut, vraag en aanbod, mijnbouwmoeilijkheden en marktproblemen. Er is een aanzienlijke volatiliteit op de cryptomarkt.

Er zijn meerdere beurzen beschikbaar in India om cryptocurrency-handel op gang te brengen. Hoewel Bitcoin mogelijk grotendeels beschikbaar is op alle platforms, niet alle cryptocurrencies en beschikbaar op een bepaalde beurs. Uitwisselingen hebben hun limieten van het minimale en maximale bedrag dat kan worden belegd.

In tegenstelling tot aandelen en grondstoffen, staan cryptocurrency-uitwisselingen 24×7 open voor handel. Ze nemen meestal een klein percentage als commissie, maar dat is goedkoper dan creditcard- en bankoverschrijvingen.

Bitcoin verhandelen

Om te beginnen met handelen, moeten beleggers hun rekeningen samen met de vereiste KYC registreren om een bankrekening, debetkaart of creditcard op een beurs aan te sluiten. Meld u aan voor en ruil om een portemonnee voor digitale valuta te maken waarin u digitale valuta veilig kunt opslaan. Begin met het uitvoeren van 1-2 bestellingen. Koop cryptocurrencies van het saldo in uw portemonnee en verkoop met winst die automatisch in uw portemonnee wordt weerspiegeld.

Het is een goed idee om te beginnen met risicovrij handelen. Voor beleggers die de voorkeur geven aan hogere risico’s en hogere beloningen, laat Leverage iemand handelen boven de initiële storting en vermenigvuldiging van winsten.

Kopen van crypto coins

Beleggers moeten hun beleggingen diversifiëren en niet alle eieren in één cryptocurrency-mandje trekken. Ga hier om chainlink kopen en tron kopen.

Veel cryptocurrencies hebben hun eigen Telegram-kanaal waar beleggers zich bij kunnen aansluiten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het volgen van sleutelfiguren binnen de cryptocurrency-ruimte op Twitter helpt ook als een tweet door een invloedrijke figuur een cryptocurrency naar groen of naar het rood kan verplaatsen.

Vermijd een slechte handels- of investeringsstrategie door lid te worden van een ‘pump and dump’-groep. Bijna elke munt heeft gemakkelijk toegankelijke whitepapers online, waardoor beleggers hun kennis over mogelijke toekomstige investeringen kunnen opfrissen.

Het is belangrijk om investeringen in cryptocurrency te beschermen tegen hackers. Beleggers moeten hun antivirussoftware up-to-date houden en hun gegevens niet online verstrekken. Bewaar het in een aantal portemonnees en bewaar ze indien mogelijk offline in een ‘cold wallet’. Of maak gebruik van een USB-stick. Kies voor een ander e-mailaccount met toegevoegde wachtwoordbeveiliging met twee factoren.

Joann Beck