Het derde kwartaal begint met de grootste gay dating-app van China

Het derde kwartaal begint met de grootste gay dating-app van China

Na het lange weekend staan ​​er de komende week twee Chinese IPO’s en een preklinische biotch gepland in de VS: China’s grootste LGBTQ-dating-app BlueCity (BLCT), on-demand werknemersplatform Quhuo (QH) en preklinische oncologiebiotech Nkarta (NKTX)

 

Meer deals kunnen op de IPO-kalender komen, gebaseerd op een golf van indieningsactiviteiten in juni, waaronder de markt voor ziektekostenverzekeringen GoHealth (GHTH), cloudbanksoftwareprovider nCino (NCNO), werknemersverzekeraar Trean Insurance (TIG) en verschillende biotechbedrijven ( IVA, INM) en SPAC’s. Sites om te daten voor serieuze relaties.

 

BlueCity Holdings (BLCT) is van plan $ 85 miljoen op te halen tegen een marktkapitalisatie van $ 614 miljoen. Het bedrijf biedt een volledige suite van LGBTQ-gerichte services, waaronder live streaming, lidmaatschappen en advertenties. Centraal in het bedrijf staat de Blued mobiele app, met meer dan 49 miljoen geregistreerde gebruikers op Blued op 31 maart 2020, en de gemiddelde MAU’s groeiden van 4,1 miljoen in het 1Q18 naar 6,0 miljoen in het 1Q20.


Quhuo (QH) is van plan $ 27 miljoen op te halen tegen een marktkapitalisatie van $ 450 miljoen. Quhuo, China’s grootste platform voor operationele oplossingen voor werknemers, is aanwezig in 73 steden in 26 provincies en klanten zijn onder meer grote ondernemingen zoals Meituan, KFC, Mobike en Didi.

 

Nkarta (NKTX) is van plan $ 150 miljoen op te halen tegen een marktkapitalisatie van $ 426 miljoen. De co-lead kandidaat van het bedrijf, NKX101, is ontworpen om de kracht van de natuurlijke biologie van natural killer te verbeteren om kankercellen te detecteren en te doden. Het bedrijf diende in mei 2020 een IND in voor NKX101 voor de behandeling van recidiverende of refractaire acute myeloïde leukemie en myelodysplastische syndromen met een hoger risico, en is van plan dit jaar een breed klinisch programma voor bloedkanker en solide tumoren te starten.

 

Verschillende micro-caps hebben onlangs voorwaarden gesteld voor hun IPO’s en kunnen in juli de schakelaar omdraaien. Deze omvatten preklinische biotech Kiromic BioPharma (KRBP), biotech in de late fase van Greenwich LifeSciences (GLSI), gediversifieerde REIT Presidio Property Trust (SQFT), vastgoedontwikkelaar Harbor Custom Development (HCDI) en e-commerceplatform 1847 Goedeker (GOED). datingsites voor gay is drukker.

Joann Beck