Theorie-examen tip

Theorie-examen tip

Weston Rhyn rij-instructeur zegt dat studenten tijdens COVID-19 worden ‘opgelicht’ over theorie-examens

Een rij-instructeur van Weston Rhyn is van mening dat vooral jonge leerlingen tijdens de pandemie worden gestraft door de Driver & Vehicle Standards Agency (DVSA).

Clive Geary veroordeelde de behandeling van leerling-bestuurders door de DVSA tijdens de pandemie en drong erop aan dat ze de data van theorie-testcertificaten, die normaal gesproken twee jaar geldig zijn, niet verlengen.

Hij is van mening dat de meerderheid van de leerlingen jonge mensen zijn die hierdoor worden mishandeld.

De heer Geary zei: “Ik kan niet genoeg uitdrukken hoe teleurgesteld ik ben over de manier waarop jongeren op dit moment buiten hun schuld worden gestraft door het DVSA-beleid.

‘De DVSA lijkt te profiteren van de crisis. Er zijn geen rijexamens en het lijkt erop dat dit minimaal drie maanden zal duren. Maar ze zullen het theorie-testcertificaat van niemand verlengen.

“De DVSA beweert het autorijden goedkoper te maken, zoals blijkt uit een verlaging van de kosten van de theorie-test in het niet al te verre verleden.”

Geary zegt dat hij bezorgd is dat de ‘inconsistente’ aanpak van de DVSA oneerlijk is.

Hij voegde toe: “Vanwege het coronavirus heeft de DVSA de geldigheidsduur van MOT-certificaten met zes maanden verlengd. auto theorie ezelsbruggetje leren om makkelijk te slagen.

“Een APK-test is een veiligheidscontrole van de verkeerswaardigheid van een voertuig. Als een voertuig een remstoring vertoont en letsel ontstaat, wie is dan mogelijk de schuldige? Dit is genereus, als het riskant is. Wat betreft leren autorijden, heeft de DVSA ervoor gekozen minder genereus te zijn. ”

Alle theorietesten zijn momenteel opgeschort tot 31 mei. Alle praktische rijexamens zijn opgeschort tot ten minste 20 juni, tenzij je een kritische werker bent.

Clive voegde toe: “Ervan uitgaande dat de zaken weer bijna normaal zijn, kun je pas in oktober / november 2020 een praktisch rijexamen boeken, hoewel je hebt betaald voor een theorie-examen en geslaagd bent, je hebt niet echt een certificaat dat is twee jaar geldig.

Oefen examen maken CBR

“Het lijkt mij dat de DVSA profiteert van de aanhoudende crisis omdat ze de geldigheid van theorie-testpascertificaten niet zullen verlengen.” cbr oefenexamen laat jouw makkelijk slagen.

De DVSA bevestigde dat tests twee jaar aan de gang zijn, maar gaf toe dat het de huidige regelgeving herziet, gezien het ongekende karakter van COVID-19.

Een DVSA-woordvoerder zei: “We onderzoeken de impact van de huidige beperkingen op voorlopige licentiehouders. Sleutelwerkers kunnen nog steeds een praktisch rijexamen of een theorie-examen boeken. ”

Joann Beck